September Salon inviterer til Made to Measure Suit Salon

September Salon tilbyder i samarbejde med den hollandske Van Gils-familie blazere, bukser og nederdele efter personlige mål.

Van Gils familien har over 50 års erfaring og er eksperter indenfor klassisk skrædderi i luksus-klassen. I September Salon har vi 20 års erfaring inden for mode og design. Denne kombination giver en unik mulighed for at skabe et smukt klassisk udtryk, der samtidig er moderne og nutidigt.
Dit jakkesæt skal være en forlængelse af din person. Med made to measure bestemmer du selv retningen.

Ved en personlig seating tager vi dine mål, prøver og retter til. Herefter finder vi i samarbejde frem til dit helt personlige udtryk ud fra mere end 250 stofkvaliteter. Du vælger knapper, farve eller mønster på foer, kontraststikninger og meget mere.
Metervarerne kommer fra nogle af verdens mest velansete producenter som Cerrutti, Loro Piana, Guabello, Reda, Scabal og Angelico.

Leveringstiden er ca. 6 uger. Når tøjet kommer hjem prøves det på, og skulle der mod forventning være lidt ekstra justeringer, klarer vores skrædder dette.

Vi gemmer dine mål, så det fremover er let at genbestille i nye kvaliteter og farver.

Priser:
Blazer fra kr. 4500,-
Bukser fra kr. 2500,-
Nederdel fra kr. 2500,-

Image
Image

Made to Measure Suit Salon tilbydes 2 gange årligt - næste gang på følgende datoer:

Aarhus: 12. - 15. marts 2019
København:  17. - 20. marts 2019

BOOK TID

En personlig måltagning varer ca. en time. Der kan bookes tid fra 8.00 - 21.00. Det er muligt at komme i små grupper af max. 3 personer.

Har du et særligt behov, som ligger udover de fastsatte datoer, kan vi også kontaktes på telefon:

Mette: 53 55 05 51
Trine: 27 83 74 18

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image