Made to Measure Suit Salon

September Salon tilbyder i samarbejde med den hollandske Van Gils-familie blazere, bukser og nederdele efter personlige mål.

Van Gils familien har over 50 års erfaring og er eksperter inden for klassisk skrædderi i luksus-klassen. I September Salon har vi 20 års erfaring inden for mode og design. Denne kombination giver en unik mulighed for at skabe et smukt klassisk udtryk, der samtidig er  nutidigt og tilpasset moderne behov.
Dit jakkesæt skal være en forlængelse af din person. Med made to measure bestemmer du selv retningen.

Ved en personlig seating tager vi dine mål, prøver og retter til. Herefter finder vi i samarbejde frem til dit helt personlige udtryk ud fra mere end 250 stofkvaliteter. Du vælger knapper, farve eller mønster på for, kontraststikninger og meget mere.
Metervarerne kommer fra nogle af verdens mest velansete producenter som Cerrutti, Loro Piana, Guabello, Reda, Scabal og Angelico.

Leveringstiden er cirka 6 uger. Når tøjet kommer hjem prøves det på, og skulle der mod forventning være lidt ekstra justeringer, klarer vores skrædder dette.

Vi gemmer dine mål, så det fremover er let at genbestille i nye kvaliteter og farver.

Priser:
Blazer fra kr. 4500,-
Bukser fra kr. 2800,-
Nederdel fra kr. 2500,-

Image
Image

Made to Measure Suit Salon tilbydes to gange årligt i Aarhus og København - næste gang i marts 2020.

København: 1 - 5. marts 2020
Aarhus: 9 - 12. marts 2020

BOOK TID

En personlig måltagning varer cirka en time, og der kan bookes tid fra 8.00 - 21.00. Det er også muligt at komme i små grupper på 2-3 personer.

Har du et særligt behov, som ligger udover de fastsatte datoer, kan du kontakte os på telefon 93 92 21 44.

 

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image