September Salon inviterer indenfor i en moderne udgave af 30’ernes modesalon og præsenterer Spring/Summer 2020 for salonens inviterede gæster.

September Salon lader tiden stå stille for en stund i et univers, hvor nutidig æstetik, traditionel skrædderkunst og italienske metervarer af højeste kvalitet skaber en ny købsoplevelse omkring beklædning.

September Salons SS20-kollektion præsenteres ved unikke 2 ½ timers arrangementer i København og Aarhus med seatings à højest 25 personer.

I inspirerende omgivelser og med lidt sødt til kaffen fremviser designerne kollektionen og fortæller om tankerne bag September Salon og de særlige forhold kollektionen produceres under.

Kollektionen består af 20 modeller og indeholder konfektion som frakker, bukser og nederdele samt strik og silke. Alle modeller vises i str. 34-44 eller i xs-xl. Efter fremvisningen kan tøjet frit prøves, og designerne hjælper med vejledning omkring pasform og styling.

Arrangementet afsluttes med bestilling af de dele, man ønsker at købe. 50 procent af købsbeløbet betales forud. Derefter bliver varerne sat i produktion, og cirka 8 uger senere bliver bestillingen leveret, og det resterende beløb trækkes automatisk.

Vi glæder os til at se dig til Salon!

pink shirt, flower skirt, spring summer 2020, september salon
blue jacket, jakke, spring summer 2020, september salon
buksedragt, aarhus badmintonklub, spring summer 2020, september salon
SS20_Buksedragt_Closeup_September_Salon_aarhus_badmintonklub
SS20_Creme_Skjorte_September_Salon
Image
SS20_Sortstrik_September_Salon, aarhus badmintonklub