September Salon inviterer indenfor i en moderne udgave af 30’ernes modesalon og præsenterer Autumn/Winter 2019 for salonens inviterede gæster.

September Salon lader tiden stå stille for en stund i et univers, hvor nutidig æstetik, traditionel skrædderkunst og italienske metervarer af højeste kvalitet skaber en ny købsoplevelse omkring beklædning.

September Salons AW19-kollektion præsenteres ved unikke 2 ½ timers arrangementer i Aarhus og København med seatings à højest 25 personer.

I inspirerende omgivelser og med lidt sødt til kaffen fremviser designerne kollektionen og fortæller om tankerne bag September Salon og de særlige forhold kollektionen produceres under.

Kollektionen består af 20 modeller og indeholder konfektion som frakker, bukser og nederdele samt strik og silke. Alle modeller vises i str. 34-44 eller i xs-xl. Efter fremvisningen kan tøjet frit prøves, og designerne hjælper med vejledning omkring pasform og styling.

Arrangementet afsluttes med bestilling af de dele, man ønsker at købe. 50 procent af købsbeløbet betales forud. Derefter bliver varerne sat i produktion, og cirka 8 uger senere bliver bestillingen leveret, og det resterende beløb trækkes automatisk.

Vi glæder os til at se dig til Salon!

Image
Image
Image
Image
Image