September Salon inviterer inden for i en moderne udgave af 30’ernes modesalon og præsenterer Autumn/Winter 2018 Collection for salonens inviterede gæster.

September Salon lader tiden stå stille for en stund og byder inden for i et univers, hvor nutidig æstetik, traditionel skrædderkunst og italienske metervarer af højeste kvalitet skaber en ny købsoplevelse omkring beklædning.

September Salons Autumn/Winter Collection præsenteres ved unikke 2 ½ timers arrangementer i Aarhus og København med seatings à højest 25 personer.

I skønne omgivelser og med lidt sødt til kaffen fremviser designerne kollektionen og fortæller om tankerne bag September Salon, og de særlige forhold kollektionen produceres under.

Kollektionen består af 20 modeller og indeholder konfektion som frakker, bukser og nederdele samt strik og silke. Alle modeller vises i str. 34-44 eller i small, medium og large. Efter fremvisningen kan tøjet frit prøves, og designerne hjælper med vejledning omkring pasform og styling.

Arrangementet afsluttes med bestilling af de dele man ønsker at købe. 50 procent af købsbeløbet betales forud. Derefter bliver varerne sat i produktion. Cirka 60 dage senere bliver bestillingen leveret og det resterende beløb trækkes automatisk.

Vi glæder os til at se dig til September Salon.

Du kan anmode om en invitation her

Image
Image
Image